El Metralla

El Metralla

Comença el 21 Novembre 2023 19:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, mostra cinema espiritual, #LluïsosCinema

Hits: 916


Dins del cicle XX Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula EL METRALLA de Jordi Roigé.

Preu: Socis: 3 euros - No socis: 4 euros.

Sinopsi: La història d'un capellà i un milicià del POUM que es passen bona part de la Guerra Civil amagats a les mateixes golfes, a casa de la Pepeta.

El Metralla és un projecte de ficció televisiva basat en l’obra original "Paco, el metralla", de Joan Pera. Durant la Guerra Civil Espanyola les milícies comunistes i anarquistes de Barcelona inicien la repressió i els assassinats contra empresaris i religiosos.

Un dia Paco el Metralla es torna a presentar a les golfes, però ara amb la intenció de quedar-s’hi. Els militants del POUM són perseguits pels del PSUC, tots ells comunistes, però rivals polítics al mateix bàndol. La situació esdevé tragicòmica. El sacerdot i el comunista es reparteixen l’espai i es disposen a passar bona part de la guerra compartint uns escassos metres quadrats en clandestinitat. La Pepeta esdevé l’autèntic àrbitre i líder moral del grup, que ha de procurar cuidar-los.

Premis

 Mostra Cinema Espiritual