Festa Major d'Horta 2018 - Jazz al carrer - Doc Scanlon's International Swing Quartet

Festa Major d'Horta 2018 - Jazz al carrer - Doc Scanlon's International Swing Quartet

Comença el 15 Setembre 2018 21:15

A Carrer Feliu i Codina

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats dels Lluïsos, Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert, Festa Major Horta 2018

Hits: 6762


Consumeix cultura

Dins els actes de la Festa Major d'Horta 2018, organitzat per Vespres de Jazz de Lluïsos d'Horta.

Jazz al carrer, amb Doc Scanlon's International Swing Quartet

Aquest grup ens presenta la crema dels membres més talentosos de la comunitat internacional de músics del Swing Jazz de BCN que han optat per fer la seva llar en la nostra ciutat al costat del mar.

Doc Scanlon, baixista i vocalista, originari d'Upstate New York, ha tingut una llarga i variada carrera amb parades al Swing 46 Club de Nova York, el Centre Kennedy de Washington, DC, el Le Caveau de la Huchette de París i el Blues and Jazz Club de Xangai. Amb el seu barret de Panamà, el sentit de l'humor i la capacitat per treure el millor de la seva banda de carismàtics músics-cantants, Doc és una aposta segura per fer-te feliç. 

El guitarrista, banjo i cantant Mikha Violin (de Sant Petersburg, Rússia) ha participat en nombrosos festivals de jazz de tot el món i ha gravat 14 CD. Quan toca o canta música, sona com un autèntic enregistrement de la dècada de 1920.

El trombonista català Oscar Font és un dels trombonistes swinginest del país. Ha actuat a la ciutat de Nova York amb Woody Allen Band i al New Orleans Jazz Festival. És vocalista, autor, compositor, humorista i expert en màquines espia criptogràfiques de la Segona Guerra Mundial.
 
Trompeta vocalista Jay Wallis, una de les millors importacions d'Anglaterra al jazz de Barcelona. Influenciat principalment per cantants com Billie Holiday, Carmen McRae i Tony Bennett, el repertori de Wallis inclou estàndards de Jazz per compositors com Duke Ellington, Cole Porter, Richard Rodgers i George & Ira Gershwin. També vol recrear l'estil de jazz més fresc dels anys 40 i 50 de Chet Baker i Mose Allison. També destaca en l'engrescador i entretingut art de Louis Armstrong de cantar scat

Concert gratuït.