Víctor Küppers - Viure amb entusiasme

Víctor Küppers - Viure amb entusiasme

Comença el 17 Gener 2019 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat - ampa.fedac-horta@fedac.cat

93 427 73 27 - 93 428 06 52

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: solidaritat, concert, Conferència

Hits: 6319


L'Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l'Escola FEDAC Horta - Santa Caterina de Siena i Lluïsos d'Horta organitzem la Conferència de Víctor Küppers Viure amb entusiasme.

En Víctor Küppers és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats. Treballa com a formador i conferenciant i fa classes de direcció comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona.

La recaptació íntegra de la venda d'entrades, a excepció de les despeses originades en l'organització, serà donada solidàriament a URLEKU - Fuente de vida (Per finançar la construcció de pous d'aigua al continent africà).

El tema de la conferència és Viure amb entusiasme i desenvoluparà la importància de l'actitud a la vida familiar, així com les relacions entre pares i fills, oferint idees pràctiques i aplicables per viure el nostre entorn familiar amb alegria, il·lusió i esperança. Al cap i a la fi, aquest és el nostre principal projecte vital i l'hem de mantenir viu.

El preu de les entrades es de 8,00€. Estan a la venda a l'oficina de l'AMPA FEDAC Horta SCS i a Lluïsos d'Horta. També es poden comprar per internet al preu de 9,00€

Organitza