Joan Antoni Puig & Marc Ferrer

Joan Antoni Puig & Marc Ferrer

Comença el 27 Setembre 2020 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert

Hits: 2907


Consumeix culturaPresentem a Joan Antoni Puig & Marc Ferrer, que ens faran un Concert a Quatre grapes - Jazz i altres músiques a dos pianos

Enguany, i motivat per les condicions sanitàries del moment que estem travessant, farem un concert sense copa de cava i sense sopar a la fresca. Amb aforament limitat a 160 localitats, i amb les perceptives mesures de seguretat sanitària que obliga el moment. Per tot això, la venda d'entrades és anticipada, per internet, per tal de minimitzar el risc de contacte.

Preus: Socis - 8 euros.  No Socis - 10 euros.

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/tQeGc|Joan Antoni Puig & Marc Ferrer} 

Joan Antoni Puig: Comença els estudis de piano a 6 anys en una acadèmia de Mataró, més tard va continuar la formació al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, finalitzant el nivell superior als 18 anys amb nota d'excel·lent. Comença una etapa professional dedicant-se a acompanyar cantants per tota la geografia catalana "Concerts, Festes Populars, etc.".

De ben jove, va començar a interessar-se per diversos instruments musicals. Per casualitats de la vida va conèixer el mestre afinador Sr. Robert salvador el qual l'inculca la passió per l'afinació i reparació de pianos, li ensenya els secrets d'un ofici tan gratificant com el de "Mecànic-Afinador".

Avui desitja tocar per al públic de Lluïsos d'Horta intentant gaudir i passar uns minuts de música de jazz i altres ritmes, que ens facin sentir sensacions de felicitat.

Marc Ferrer: Comença a tocar el piano a 5 anys i cursa els estudis de piano i solfeig al Conservatori Municipal de Barcelona. De ben jove es comença a interessar pel Blues i el Jazz. Després d'estar en diverses formacions, el 1996 entra a formar part del grup Chevi & the Hot Wheels, avui refundat com The Big Jamboree.

També ha format part de The Big 3, Velvet Candles, i ha col·laborat amb músics com Big Dani Pérez, Agustí Burriel, Pau Ruiz, Eugeni Muriel, Alba Pujol i artistes internacionals com Dale Hawkins (compositor de la mítica cançó "Suzy Q"), Barrence Whitefield, Roddy Jackson, The Extraordinaires, Aisha Khan, Tommy Hunt, Drew Davies, The Limboos i J. D. McPherson. Ha actuat en diverses sales, a destacar La Boîte, el Jamboree, Bel·luna Jazz Club, Milano Cocktail Bar, Marula, Casa Fuster, El Sol (Madrid), Half Note Jazz Club d'Atenes entre d'altres. També ha actuat en diversos festivals, a destacar el Festival de Blues de Barcelona, Festival de Blues de Cerdanyola, Festival de Jazz Escaldes Engordany (Andorra), Sant Blues de Tenerife, Crossroads Gijón, Jingle Bell Rock (Alacant), R&R Festival Paris, Country Rock Toulouse, Rock & Roll Festival Attignat (França), Jazz Cittaducale (Itàlia), Moondogs (Itàlia), Hemsby (Regne Unit), Rythm' Riot (Regne Unit) i Festival de Blues de Benicàssim.

Actualment lidera el seu projecte personal Marc Ferrer Trio interpretant composicions pròpies i clàssics del Blues i el Jazz. Recentment ha aparegut als programes de TV3 Ritmes i Blues a l'estudi i Cava de Blues. També es dedica a la producció musical i a la docència. Ha format part de diverses escoles i ha impartit classes durant molts anys a l'Escola de Blues de Barcelona.