Oriol Romaní i Carles Torner - Hi ha novetat!

Oriol Romaní i Carles Torner - Hi ha novetat!

Comença el 29 Novembre 2020 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert

Hits: 3366


Consumeix culturaOriol Romaní i Carles Torner presenten Hi ha novetat!, poemes i músiques d'un Nadal antic i actual.

HI HA NOVETAT! Poemes de Carles Torner dits per ell mateix amb acompanyament musical d'Oriol Romaní al clarinet. Els poemes nadalencs de Carles Torner evoquen imatges, idees i sentiments que acullen la nostra tradició i la recreen amb una barreja viva i sorprenent de referències als temps antics i als temps actuals. Amb un enfilall d'aquests poemes i les músiques que els comenten, els il·lustren o els deixen ressonar, aquest recital convida a connectar amb el misteri de Nadal amb realisme i esperança des d'un esperit ple d'humanitat.

Preu: Taquilla inversa.

Carles Torner diu nadales que ha anat enviant als seus amics al llarg dels anys, com El buit i el plor, Circ, Llums de Nadal, Brúixola, Cançó de bressol del Nadal fugitiu, On tot acaba, El segon Baltasar, Paradís o Telegrama i el clarinet n’acompanya el ressò amb peces escollides per a l'ocasió, de Bach al blues i el gòspel, passant per nadales angleses i catalanes, i amb composicions pròpies i improvisacions inspirades pels poemes.

Carles Torner és poeta i treballa al PEN Internacional per promoure la solidaritat amb escriptors empresonats arreu del món. Fa un any va publicar el llibre Vint-i-set Nadals i un rei, que recull poemes de Nadal escrits des del 1990.

Oriol Romaní, clarinetista, fa concerts de jazz i de música clàssica, sovint amb ingredients divulgatius, o en diàleg amb la literatura o la meditació. Musica poemes i pregàries, i és a punt de publicar el llibre El nostre jazz de cada dia.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre. A fi de controlar l'aforament de la sala i de les persones que assistiran a l'espectacle, necessitem la vostra inscripció anticipada, clicant al següent enllaç:

{snippet TicTacTiquetRegistre|http://entrapol.is/1cMWw|Hi ha novetat!}