Els músics de Bremen

Els músics de Bremen

Comença el 26 Febrer 2021 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

893 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, Barcelona Districte Cultural

Hits: 3687


Consumeix cultura

Cia Versus Teatre

Els músics de Bremen
Teatre musical

Ni tocaven cap instrument ni mai van arribar a Bremen. Però això era a l’original, al conte que els germans Grimm van escriure als voltants del segle XIX quan ser músic no estava gaire ben vist ni era una professió amb gaire futur ni predicament.

Però, amb el temps, les coses han canviat per a aquell gall, aquell gat, aquell gos i aquell ase a qui els Grimm van fer fugir dels seus amos perquè els volien sacrificar, ja que s’havien fet grans i havien deixat de ser productius. I entre aquests canvis, dos de molt importants: primer, que aquests quatre animals s’han aliat amb un de cinquè, un grill, per portar la seva aventura fins a bon punt; i segon, i encara més destacat, que ara sí, ara sí que són músics i com que toquen i canten s’han convertit en els protagonistes d’un musical, el que acollim als escenaris del Barcelona Districte Cultural. Un musical que explica les seves aventures i desventures, els seus entrebancs i les complicitats que neixen entre ells mentre viatgen cap a Bremen, que, per als qui no ho sapigueu, és una ciutat situada al nord-oest d’Alemanya i que va fer dels quatre animals inventats pel Grimm una mena d’herois nacionals amb estàtua al costat de l’Ajuntament.

Els músics de Bremen han tingut moltes vides (i moltes músiques) des que van arribar a ser conte. El brasiler Chico Buarque només és un dels músics que ha compost la seva banda sonora, però als nostres escenaris arriba amb una nova partitura original de Joan Olivé, qui també és el director d’aquesta peça que està interpretada per actors-músics-cantants i que, a més de tractar dels temes que ja van abordar els Grimm (l’explotació i l’obsessió per la productivitat) n’incorpora d’altres com el maltractament animal o el feminisme.

Barcelona Districte Cultural - primaveraEspectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclòs en l'Edició de Primavera 2021.

L'espectacle és gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

  Registrar-se per reservar entrades

La represa de l'activitat es farà donant compliment en tot moment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries per tal de protegir la salut tant del públic, com dels artistes participants com del personal tècnic. Per tal de poder complir amb aquesta normativa d'aforament es farà imprescindible la reserva d'entrades pels espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.