Vespres de Jazz - Joan Chamorro Trio amb Alba Armengou & Èlia Bastida

Vespres de Jazz - Joan Chamorro Trio amb Alba Armengou & Èlia Bastida

Comença el 29 Maig 2021 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 3401


Consumeix culturaVespres de Jazz, us convidem al concert de Joan Chamorro Trio amb Alba Armengou & Èlia Bastida, amb

Preus: Socis - 8 euros.  No Socis - 10 euros.

 Comprar entrades 
Joan Chamorro Trio & Alba Armengou & Èlia Bastida

Joan Chamorro, creador i líder d'aquest inesgotable planter català de young cats anomenat Sant Andreu Jazz Band, proposa un quintet amb dues dones plenes de talent que ja han deixat constància de la seva projecció en diferents fascicles de la sèrie discogràfica Joan Chamorro Presenta. Alba Armengou, trompetista, saxofonista i vocalista d’encantador fraseig, forma part de la Sant Andreu Jazz Band des del 2009, quan tot just tenia 7 anys; Èlia Bastida, fent sonar peces de Joe Venuti o Stéphane Grappelli, ja ens ha revelat la bellesa i el swing del seu violí (i també del seu saxo tenor i la seva veu).

El trio es completa amb Arnau Julia, el que va ser el primer bateria de la Sant Andreu I el gran pianista i arranjador Joan Monné.

Enguany, i motivat per les condicions sanitàries del moment que estem travessant, farem un concert sense copa de cava i sense sopar a la fresca. Amb aforament limitat a 160 localitats, i amb les perceptives mesures de seguretat sanitària que obliga el moment. Per tot això, la venda d'entrades és anticipada, per internet, per tal de minimitzar el risc de contacte.

Hem avançat l'horari d'inici del concert per adaptar-nos a les noves normes de control de la Covid-19 i assegurar que acabarem abans de les 22 h.

Hora d'obertura de portes a les 19:30 h, per evitar aglomeracions