Els Pastorets dels Lluïsos (de 2021)

Els Pastorets dels Lluïsos (de 2021)

Comença el 16 Gener 2022 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre social, concert

Hits: 2320


Consumeix cultura

Malauradament,  hem de tornar a donar la notícia que s'anul·len els Pastorets 2021.

Nous positius de COVID-19 entre els actors i les actrius ens han obligat a prendre aquesta difícil decisió.

Després d'haver d'anul·lar Els Pastorets de Lluïsos de 2021 (18 i 19 de desembre), ja tenim data per les noves representacions. Serà el dia 16 de gener de 2022, dues sessions a les 17:30 i a les 20:00 h. Si teniu entrades de les sessions anul·lades, passeu per Secretaria de Lluïsos d'Horta i us les bescanviarem o abonarem. L'única cosa que us demanem és que porteu el vostre número de compte bancari i us ho abonarem mitjançant transferència bancària.

Representació de Els Pastorets dels Lluïsos, adaptació lliure de diversos Pastorets, dirigits per Clara Solé i Ramón Ramiro. Enguany la participació és més gran que la de l'any 20, però encara no arriba als nivells de participació pre pandèmia.

A Lluïsos representem els Pastorets des de 1866!!

Dues representacions: diumenge 16 de gener de 2022, a les 17:30 i tarda a les 20:00 h.

Preus:

 

AACICAquest any els nostres Pastorets són Solidaris: Col·laborem amb l'Associació de Cardiopaties Congènites - AACIC, per fer presents a la ciutadania els infants malalts i per ajudar en el finançament del projecte “Fem més agradables les estades a l’Hospital”: projecte que duen a terme des de fa més de 15 anys a l’Hospital Vall d’Hebron i que està destinat a tots els infants i adolescents ingressats en dues plantes de pediatria, independentment de la malaltia que tinguin. 

La nostra col·laboració consisteix en l'entrega a l'Associació AACIC d'un euro per cada entrada venuda de totes les sessions dels Pastorets dels Lluïsos.

El Projecte Fem més agradables les estades a l’Hospital té com a objectiu principal proporcionar entreteniment i acompanyament als infants i adolescents hospitalitzats, per tal de crear una actitud positiva davant l’experiència de l'hospitalització i reduir l'impacte emocional que provoca la malaltia.

Des que s’han aixecat les mesures preventives per COVID19, el projecte es pot tornar a fer a peu de llit de l’infant o adolescent ingressat a la planta 1 i 2 de l’Hospital Infantil de la Vall d’Hebron. A les sales de joc no està permès.

L’any 2019 es van atendre a més de 2.600 infants i adolescents. L’equip del projecte està format per una psicòloga i d’un equip de 32 voluntaris, entre pallassos d’hospital i voluntaris a peu de llit de dilluns a diumenge.

ACTIVITATS:

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 225 persones, 70% de la capacitat del teatre.