Nus

Nus

Comença el 19 Maig 2022 20:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, concert, Grup de Teatre de Joves

Hits: 2716


Consumeix cultura

El Grup de Joves de Teatre Musical de Lluïsos presenten el musical NUS, dirigits per Clara Solé.

L'obra es representarà:

Us hi esperem!

Preus: Soci: 8,00 € - No Soci: 10,00 €

 Comprar entrades
Nus

SinopsiNUS (Bare: a pop opera) amb música de Damon Intrabartolo, lletres de Jon Hartmere i llibret d’ells mateixos, és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat ja ha decidit per ells.

El Grup de Joves de Teatre Musical de Lluïsos d’Horta, busca, amb cada producció que realitza, ampliar coneixements teatrals ja sigui amb la música, la posada en escena, la temàtica de l’obra o  l’estil.

Aquest any 2022 fem una aposta ferma presentant un musical opereta (tot cantat) i amb el públic a dues bandes i sobre l’escenari, d’aquesta manera acostant-nos a un petit-mitjà format.

Intèrprets: Anna Fuertes, Dani Vergés, Ester Canales, Guillem Serra, Jordi López, Judit Cortada, Julián Beceyro, Mar Berlanga, Maria Martí, Nerea Carrasco, Paula Vicente, Roger Juvé, Sofia Díaz, Xènia Esteve

Equip artístic: