Bombea!

Bombea!

Comença el 16 Octubre 2022 12:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, Barcelona Districte Cultural

Hits: 2446


BOMBEA!

Cia. La Pulpa
Circ - Públic familiar, a partir de 4 anys (55 minuts)

  Registrar-se per reservar entrades

Benvinguts a un espectacle de clown, directe, senzill i divertit, amb una estètica molt cuidada. Bombea! ens parla de com són les relacions entre les persones i de la necessitat de cuidar-les. Aconsegueix transmetre i fer-ne còmplice petits i grans en un viatge intergeneracional amb un final sorprenent.

«L’important no és el camí, sinó amb qui peles les patates», diu el president Vistaro durant l’espectacle. La seva companya Esperanza, una encantadora i gegantina euga «troiana», ens sorprèn amb la seva cua de catapulta i els seus efectes d’espurnes.

I el públic? Doncs, segurament, acabarà teixint complicitats amb els pallassos perquè, molt probablement, acabaran pelant patates junts!

Cia. La Pulpa

La Pulpa Clown&Comedy és un projecte jove que va néixer professionalment l’any 2007 en les arts escèniques. Des d’aleshores han desenvolupat la seva feina amb diferents companyies nacionals. Produeixen de manera conjunta i entorn del teatre de carrer i el circ utilitzant el clown i la comicitat com a eix transversal per manifestar desitjos, il·lusions i anhels de manera pròpia i especial. Aquest és el seu motor vital i expressiu cap a un humor col·lectiu irònic i amb càrrega personal.

Al llarg d’aquests anys han realitzat diferents coproduccions nacionals i han participat en festivals nacionals de teatre de carrer, circ i clown. Col·laboren amb Pallassos Sense Fronteres en expedicions artístiques com a Síria, el Nepal, Colòmbia i Moçambic.

Cia La Pulpa - Bombea

BDC Tardor 2022

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclòs en l'Edició Tardor de 2022.

L'espectacle és gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per obtenir entrades.