Aura

Aura

Comença el 29 Gener 2023 18:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27 / 679·78·39·40

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: HortaSons

Etiquetes: concert

Hits: 1814


Presentem AURA, un grup jove nascut a Barcelona a finals del 2018. Van començar fent versions de temes molt coneguts de grans dones artistes. Anys després, van decidir canviar la direcció del projecte donant-li un aire més personal i propi. Aura és Monique Makon, Clara Marín, Bárbara Galindo i Marta Urdiales.

Preus: Socis: 5,00 € - No socis: 7,00 €

 Comprar entrades
Aura

Aura, les seves lletres parlen tant de temes quotidians com d’aspectes més íntims, sempre treballant arran de les diverses cadenes que ens oprimeixen en primera persona, ja sigui per gènere, sexualitat, ètnia i classe social.

HortaSons

Anys 20 del segle XXI, en plena pandèmia mundial i amb mesures de confinament, la gent dels Lluïsos d’Horta es llença a la creació d’una nova proposta musical. 

El Festival HortaSons vol que l’escenari del nostre teatre sigui una nova plataforma de difusió de la música de cantautor del nostre País.

No és una idea nova, ja en els anys 60 molts dels membres de la Nova Cançó van actuar a casa nostra.

Doncs bé, ara volem recuperar aquest esperit i donar l’oportunitat a nous artistes, en aquest moment tant i tan complicat. Obrir el festival a gent jove que comença i que té dificultats per trobar un espai on actuar, però també gaudir amb grups ja consolidats. Volem posar èmfasi en el gènere femení i donar més oportunitats a dones cantautores i grups de noies. Mostrar la seva feina davant del públic i fer una aposta per la música en viu. 

Amb voluntat de continuïtat, volem repetir el format d’aquest festival els pròxims anys, sempre durant els primers mesos de l’any.

 

Projecte de dinamització d'HortaSons

Aquesta actuació està subvencionada pel SOC, i finançada al 100% pel Fons Social Europeu, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Logos SOC - Next Generation UE