Carolina Alabau en concert

Carolina Alabau en concert

Comença el 01 Abril 2023 20:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27 / 679·78·39·40

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: HortaSons

Etiquetes: concert

Hits: 3122


Dins del cicle de concerts HortaSons, us presentem a CAROLINA ALABAU cantant, compositora i pianista que s’està posicionant com una de les grans veus a Catalunya i la resta de l’estat, arribant a col·laborar amb grans artistes que van del jazz a la música d’arrel; Joan Albert Amargós, Las Migas, Carlos Núñez, Manu Guix, Joan Chamorro i Javier Limón.
 
Amb dos àlbums publicats (“Primera Mirada” i “Meraki”, junt amb la violinista Èlia Bastida), Carolina es troba finalitzant el seu següent àlbum “Una Frase Imaginada”, el qual està sent produït pel productor, guitarrista i mentor 10 vegades guanyador al Grammy Javier Limón.
 
“Carolina Alabau para mí es una de las grandes voces de su generación. Estamos ante una de las grandes que nos va a dar muchas alegrías a todos los amantes de la música en el futuro."
 
- Javier Limón - (Guanyador de 10 premis Grammy)

Amb:

Preus: Socis i Menors de 30 anys: 12,00 € - No socis: 15,00 €

 Comprar entrades
Carolina Alabau

Carolina Alabau ens presenta un espectacle especial on podrem gaudir d’un recorregut per les seves millors cançons i en exclusiva un avançament de les cançons que ha estat treballant amb el Javier Limón, que volen entre els sons del folklore hispà i llatí des d’un prisma molt actual i avantguardista.
 
Un concert molt íntim i emotiu que estem segurs que connectarà amb vosaltres a través de la veu de la Carolina que expressa de manera inoblidable les lletres i històries darrere les cançons.

HortaSons

Anys 20 del segle XXI, en plena pandèmia mundial i amb mesures de confinament, la gent dels Lluïsos d’Horta es llença a la creació d’una nova proposta musical. 

El Festival HortaSons vol que l’escenari del nostre teatre sigui una nova plataforma de difusió de la música de cantautor del nostre País.

No és una idea nova, ja en els anys 60 molts dels membres de la Nova Cançó van actuar a casa nostra.

Doncs bé, ara volem recuperar aquest esperit i donar l’oportunitat a nous artistes, en aquest moment tant i tan complicat. Obrir el festival a gent jove que comença i que té dificultats per trobar un espai on actuar, però també gaudir amb grups ja consolidats. Volem posar èmfasi en el gènere femení i donar més oportunitats a dones cantautores i grups de noies. Mostrar la seva feina davant del públic i fer una aposta per la música en viu. 

Amb voluntat de continuïtat, volem repetir el format d’aquest festival els pròxims anys, sempre durant els primers mesos de l’any.

 

Projecte de dinamització d'HortaSons

Aquesta actuació està subvencionada pel SOC, i finançada al 100% pel Fons Social Europeu, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Logos SOC - Next Generation UE