Una botiga on rondinar

Una botiga on rondinar

Comença el 19 Maig 2023 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, documental, #LluïsosCinema, Documental del mes

Hits: 859


DocsBarcelona del Mes

#LluïsosCinema presenta el Docs DEL MES de DocsBarcelona. El documental de maig és UNA BOTIGA ON RONDINAR de Lukasz Kowalski. (2022 - 81 min. VO en polonès, subtitulada en català. Producció: Polònia. Títol original: The Pawnshop). 

Una emotiva història, plena d’un humor boig i estrany, que mostra com els propietaris d’una casa d’empenyoraments lluiten per sobreviure mentre ajuden a aquelles persones més necessitades.

Preus: Socis 3 euros. No socis 4 euros. 

 Comprar entrades
Una botiga on rondinar

Temàtica: Societat | Economia

Sinopsi: La Jola i el Wiesiek són una excèntrica parella de negocis de Bytom, Pòlonia. Posseeixen, probablement, la casa d’empenyoraments més gran a Europa. No obstant, el seu temps de glòria ha acabat degut al tancament de les mines i el creixement de l’atur a la ciutat. Privats de queviures, els habitants de la “Detroit Polonesa” cada cop empenyoren més objectes absurds i sense ús. Ni les boges idees de màrqueting d’en Wiesiek, ni el tendre cor de la Jola poden ajudar a la decadent economia. Ella ajuda els clients no només amb paraules amables, sinó també amb una sopa calenta o una manta. Tot i que la casa d’empenyoraments porta pèrdues, aquesta s’ha convertit en un centre de vida important per a la comunitat local. El negoci aviat es trobarà en el llindar de la insolvència i la relació de la Jola i el Wiesiek es posarà a prova. Una història que mostra com davant d’un desastre imminent, la creativitat i la força no tenen límits.

Fitxa Tècnica

DIRECCIÓ: Lukasz Kowalski

GUIÓ: Lukasz Kowalski

SO: Katarzyna Szczerba

MÚSICA: Krzysztof Janczak

DIRECCIÓ DE FOTOGRAFIA: Stanislaw Cuske

MUNTATGE: Adriana Fernandez Castellanos, Filip Kowalski, Jakub Darewski i Kosma Kowalczyk

PRODUCCIÓ: Anna Mazerant, Lukasz Kowalski

COPRODUCCIÓ: Canal+ Poland, Silesia Film Institute

PRODUCTORA: 4.30 Studio

DISTRIBUCIÓ: DocsBarcelona Distribution

 

Vot del públic