Hotel Bucarest

Hotel Bucarest

Comença el 16 Febrer 2024 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: circ, Barcelona Districte Cultural

Hits: 1130


HOTEL BUCAREST

TotalCirc
Circ - Públic general (50 minuts) - Idioma sense text

  Registrar-se per reservar entrades

Màgia, circ i humor es combinen en un espectacle inspirat en el film El Gran Hotel Budapest, de Wes Anderson. Aram Sempervirens, Dorian Julivert i Pau Moniato seran els encarregats de deixar el públic amb un somriure pintat als llavis. Ells són els tres grums protagonistes que jugaran amb elements quotidians per transportar els espectadors a un món on la màgia i la fantasia són les llengües que s’hi parlen.

Amb un to còmic, les diferents situacions que poden passar en un hotel es combinen amb tècniques circenses com la roda Cyr, els equilibris i la manipulació d’objectes. El resultat és una hora de molta energia que passarà en un tancar i obrir d’ulls en què l’Aram ofereix números de circ a través de la manipulació d’objectes; en Pau ho fa amb el monocicle i els malabars i en Dorian, amb els equilibris acrobàtics.

TotalCirc

La companyia gironina TotalCirc està formada per l’Aram Sempervirens, el Pau Moniato i el Dorian Julivert.

L’espectacle Hotel Bucarest, que presenten en aquesta edició del circuit, es va estrenar l’any 2019 a Breda i s’ha pogut veure a la Fira de Tàrrega, la Fira de Circ de Carrer de la Bisbal d’Empordà o el Fitkam.
Barcelona Districte Cultural - Primavera'23
Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclòs en l'Edició de Primavera de 2024.

L'espectacle és gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per obtenir entrades.