RAEPTE

RAEPTE

Comença el 21 Abril 2024 19:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27 / 679·78·39·40

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Esbart Folklòric d'Horta

Etiquetes: dansa

Hits: 569


L'Esbart Manresà, de l'Agrupació Cultural del Bagés, presenta l'espectacle «RӔPTE», que compta amb la direcció escènica de Jordi Aspa i Bet Miralta, la música de Joana Gomila i Laia Vallès, i l’assessorament coreogràfic d’Anna Romaní.

Preus: Socis - 3,00 euros.  No Socis - 5,00 euros. Cultura Jove - 5,00 € 

 Comprar entrades 
RÆPTE

RÆPTE, un espectacle sobre la transformació contemporània.

L’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages se suma aquest 2022 a la celebració del 500 aniversari del pas del Sant per Manresa i ho fa amb «RӔPTE», una revisió sobre la transformació que necessita la nostra societat, per poder encarar els canvis socials, polítics, ecològics... que cal afrontar.

Els quatre exercicis espirituals fan de pont entre la vida de Sant Ignasi i la societat actual. Observant els exercicis de manera espiritual per tal de poder fer un trànsit de la part individual a la part col·lectiva. 

L’Esbart s’emmiralla en el Renaixement per poder transformar la societat contemporània. Per una banda, aquesta transformació de Sant Ignasi es va poder copsar en el conegut RAPTE de Sant Ignasi, l’experiència mística que va portar el Sant a restar vuit dies i vuit nits immòbil. I, per altra, el REPTE que tenim de canvi com a societat i, al mateix temps, el repte de l’Esbart de presentar un espectacle de dansa tradicional adaptat al segle XXI.