Formíguez

Formíguez

Comença el 25 Maig 2024 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre infantil, Escola de Teatre

Hits: 845


Escola de Teatre de Lluïsos d'HortaEl grup de Teatre Infantil Dimarts I de Lluïsos d'Horta presenta FORMÍGUEZ, dirigits per Núria Martínez i Carla Ortuño

L'obra es representarà:

Abans de la representació del grup de teatre infantil, el grup Disart presentaran també el seu espectacle DE RUTA PER EUROPA, dirigits per la Núria Martínez i Júlia Asín.

Preus: Soci: 5,00 € - No Soci: 6,00 €

 Comprar entrades
Formíguez

Sinopsi:

FORMÍGUEZ: En un formiguer amb milions d'habitants, Z, una formiga obrera, se sent insignificant. Cavar forats sense un propòsit clar, no és precisament la il·lusió de la seva vida. Però un dia, al bar dels obrers, coneix a la jove princesa Bala i s'enamora d'ella. És tant el seu enamorament, que decideix canviar de lloc amb el seu amic Weaver i convertir-se en militar per estar més a prop de la princesa. Per altra part, aquesta determinació li portarà a una sèrie de casualitats que li permetran conèixer la llibertat, l'amor i INSECTOPIA! Però, tot canviarà quan Z descobreixi el que el temible general Mandible pretén fer-li a la colònia!

DE RUTA PER EUROPA: Ha arribat la temporada del caloret, i un grup de l'Imserso es disposa a fer un dels seus fabulosos viatges turístics-culturals. Viatjaran per ciutats europees d'allò més pintoresques visitant coses que els deixaran al·lucinats, i vivint experiències úniques! Veniu amb nosaltres a viure aquesta aventura que us sorprendrà!