Vespres de Jazz - Tijazz Trio amb Àlex Pons

Vespres de Jazz - Tijazz Trio amb Àlex Pons

Comença el 14 Setembre 2024 21:30

A Carrer Feliu i Codina

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert, Festa Major Horta 2024

Hits: 42


Vespres de Jazz, encetem la temporada 2024-2025. Concert de Jazz al carrer Feliu i Codina, dins els actes de la Festa Major d'Horta 2024. Presentem TIJAZZ TRIO amb convidat especial Àlex Pons.

Entrada gratuïta. Prepareu-vos per gaudir-hi!!

Tijazz trio està format per Lola Peñaranda al saxo tenor, Pau Álvarez a la guitarra manouche i Mateu Teixidó al contrabaix, i per aquesta ocasió tenen el plaer de comptar com convidat a l’Àlex Pons a la bateria.

Tijazz trio va néixer com una proposta per oferir jazz en acústic en petit format. Lola I Mateu venen de la Sant Andreu Jazz Band, Pau Álvarez de l’EMMCA i Àlex Pons es estudiant de L’ESEM Taller de Músics. Tots alternen amb altres projectes musicals, i tot i ser molt joves despleguen talent, passió i ganes de seguir aprenent i millorant per anar-se obrint pas en l’escena del jazz.

El seu repertori inclou estàndards de jazz swing, jazz manouche, bossa nova, bebop i jazz modern. Donen nova vida a totes aquestes composicions on estableixen diàlegs musicals plens d’emoció, creativitat, frescor, buscant gaudir amb el públic d’aquesta energia màgica que és el que els fa vibrar i sentir-se vius.

Fest Major d'Horta