Petits Prínceps

Petits Prínceps

Comença el 23 Novembre 2018 18:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

893 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert

Hits: 6134


Consumeix cultura

Petits Prínceps

Cia. MuMusic
CIRC
Edat recomenada: Públic familiar

Fer torres i ser el guaita i albirar orenetes i deixar-les volar i escoltar-les cantar i sentir-te tan lliure com elles s’han de sentir. Fer el cim i amagar-te un cop l’has coronat. Ser arquitecte de torres impossibles i vestir-te amb unes sabates vermelles. Ser el rei i la reina d’un territori construït amb bidons que s’enlairen i rodolen, que són cases i aixoplucs, balancins i gronxadors. I acollir prínceps, petits prínceps que són grans. I amb ells cantar. I tocar el violí. I fer acrobàcies. I equilibris. I jugar. I somiar. I fer més torres i gaudir-ne en aquest petit país que tant s’assembla al de la infància, a aquell en què enlairàvem castells amb unes fitxes de fusta i després els deixàvem caure amb la confiança que demà en faríem un altre. O cent més.

No cal que passi res perquè succeeixin moltes coses. No cal córrer. No cal aclaparar. No cal ni impressionar ni pressionar. Els espectacles de Mumusic Circus estan pensats per deixar-se anar, per gronxar els menuts amb imatges i melodies, amb jocs i poesia, per acaronar-los amb tendresa. Aquesta és la clau del seu èxit, l’eix a partir del qual construeixen uns espectacles enquadrats en la corrent del nou circ on hi ha una mica d’acrobàcia, unes gotes de dansa i una dosi d’equilibrisme, tot regat amb bon teatre i millor música.

Barcelona Districte Cultural

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclós en l'Edició de Tardor 2018.

L'espectacle es gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

  Registrar-se per reservar entrades