Vespres de Jazz - La Vella Dixieland

Vespres de Jazz - La Vella Dixieland

Comença el 24 Novembre 2018 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 5564


Consumeix cultura

Vespres de Jazz us convida al concert de La Vella Dixieland, que ens presenta Clàssics 3. Un gran concert de Jazz, tot prenent una copa de cava. 

Clàssic.adj. 

  1. Dit de l'obra que hom té com a model digne d'imitació en un art.
  2. Dit del període que ha representat un moment culminant dins un art.
  3. Dit d'un autor que ha representat una maduresa o un moment culminant dins un art.

Amb Clàssics 3 volem presentar la nostra visió de temes clàssics d’autors clàssics del jazz clàssic. Música que es feia a principis del segle passat i que amb la creació de nous instruments, la descoberta de noves sonoritats i un especial joc rítmic que van marcar l’inici de la música moderna.

Amb arranjaments propis, donarem la nostra personal versió d’aquesta música intercalant autors com Louis Armstrong, Duke Ellington o Jelly Roll Morton amb altres no tan coneguts que creiem interessants redescobrir.

La Vella Dixieland, fundada l’any 1980, és un cas inèdit en el panorama musical del país. Ha gravat 8 Cd’s, ha fet més de 2.000 actuacions, ha col·laborat amb músics com Leroy Jones, Big Mama, Josep Maria Farras, Kathy Autrey i ha participat en nombrosos festivals de jazz arreu del món incloent Estats Unit, Japó, Finlàndia, Hongria, Holanda, França i Alemanya.

 

Preus: