Embolica que fa Fawlty

Embolica que fa Fawlty

Comença el 04 Maig 2019 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre infantil, Escola de Teatre

Hits: 1339


Escola de Teatre de Lluïsos d'HortaEl grup de Teatre Infantil de Divendres de Lluïsos d'Horta, ens presenten l'obra Embolica que fa Fawlty, dirigits per Sergi Fontanals i Laura Canales.

L'obra es representarà dissabte 4 (18.00h) i diumenge 5 (12.00h) de maig de 2019.

Embolica que Fawlty és una adaptació per a teatre infantil d’un dels capítols de la coneguda comèdia anglesa Fawlty Towers, produïda per la BBC a finals dels anys 70.

L'acció es desenvolupa en un hotel de la costa anglesa en el qual hi tenen lloc un munt de situacions còmiques característiques de l’humor anglès, entre els propietaris, el servei i els hostes. 

En la versió que us presentem l’arribada d’una clienta garrepa i mig sorda, els diners guanyats en una aposta de cavalls i la tensió provocada per la visita d’un inspector d’hotels originen un munt de situacions divertides i entrellaçades on el malavingut matrimoni Fawlty propietari de l’hotel (Basil i Sybil) juntament amb el germà d’ell encarregat de la direcció (Neil), així com els diferents empleats que hi treballen, intenten mantenir les formes d’una aparent normalitat en un hotel ple de crisis, caos i personatges estrafolaris

Preus: Preu Soci: 4,00€ - Preu no Soci: 5,00€