Vespres de Jazz - Swing Flamingos

Vespres de Jazz - Swing Flamingos

Comença el 01 Juny 2019 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 4178


Consumeix culturaVespres de Jazz, us convida al concert de Jazz a la Fresca, al pati del Cau de l'esglsia de Sant Marcel, al carrer Petrarca, 52, amb Swing Flamingos, una banda per ballar swing!! ... tot prenent una copa de cava a la fresca. Reserva anticipada al Tf. 605 137 734

Concert de Swing per ballarins, vine a ballar a Sant Marcel!!

Hora d'obertura de portes a les 20:30h,per escalfar amb música Swing

Després de l'éxit de l'any passat, aquest concert el dediquem als ballarins de Swing, i per això convidem a venir a tots els que s'hi vulguin apuntar, per ballar i fer-nos ballar tot el concert. Us animem a participar!!

  • Octavi Bañuls: piano
  • Jordi Casanovas: contrabaix
  • Carles Gili: bateria
  • Miquel Donat: trompeta
  • Marc Trepat: rombó
  • Toni Gili: saxos
  • Albert Gassull: saxos

Preus: Socis - Entrada + Copa de Cava: 8 euros.  No Socis - Entrada + Copa de Cava: 10 euros.

Acostumats a fer sonar el swing amb l’orquestra més longeva del jazz català, alguns dels components de La Locomotora Negra han format un nou grup de swing amb més d’una trentena de temes, amb arranjaments propis i tempos ballables. En formació de septet i una instrumentació  de quatre vents i secció rítmica els Swing Flamingos tenen molt clar el què cal fer per aconseguir que els balladors de swing no deixin de gaudir del ball i el ritme sincopat.

Concert a Vespres de Jazz  que es transforma de nou en un club de ball a l’estil de les mítiques sales nord-americanes com el Savoy o el Cotton Club.

Swing Flamingos neix amb la voluntat de fer gaudir els ballarins amants del swing. Tots els seus membres, la majoria components de La Locomotora Negra, tenen una llarga trajectòria com a intèrprets del jazz clàssic més autèntic i ens ofereixen un repertori amb aquell ritme que se’ns fica a dins, ens posa la pell de gallina i ens arrossega a ballar mentre perdem el món de vista.