Mawu

Mawu

Comença el 20 Octubre 2019 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

893 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: Barcelona Districte Cultural

Hits: 1930


Consumeix cultura

Cia Aina Lanas

MAWU
Dansa (50') - Espectacle per a totes les edats

Mawu fa al·lusió a la deïtat africana Mawu-Lisa, un personatge mitològic compost per dos éssers: Lisa, la meitat masculina i Mawu la meitat femenina associada a la lluna, la nit, la connexió amb la terra, la fertilitat i l’aigua. Sis ballarines representen les filles de Mawu i els seus cossos viatgen a través dels atributs de la seva mare per entendre què representa viure en cos de dona, quins conflictes d’identitat es presenten, quina és la relació amb el seu llinatge i com es fusionen amb el col.lectiu.

A l'escenari de Mawu trobem sis ballarines i intèrprets, escollides per la coreògrafa, que s'uneixen al projecte venint d'estils de dansa diversos; entre les danses urbanes (com el House, el Waacking o el Krump) i moviment contemporani. Dones diferents amb punts de vista i experiència en comú: fortes, independents i emprenedores. Totes elles formen part del procès creatiu de setembre/octubre 2018 i Febrer/Abril 2019: Sonia Prado (Performer, ballarina contemporània I periodista), Irene Baeza (Ballarina de diverses danses urbanes), Miriam Salvador (Psicóloga I Ballarina de diverses danses urbanes I moviment contemporani), Julia Sanz (Ballarina contemporània amb recorregut internacional), Anna Sagrera i Kenya Sauer (Ballarines de diverses danses urbanes i moviment contemporani amb recorregut internacional). Venint d'altres àmbits, participaran de la creació artistes com ara David Duffy (Músic i compositor irlandès), Nakany Kanté (Cantant guineana), Fran Ortega (Tècnic i dissenyador de llums espanyol), Esther Camacho, (Dissenyadora de moda catalana resident a Mèxic).

Barcelona Districte Cultural

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclós en l'Edició de Tardor 2019.

L'espectacle es gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

 

  Registrar-se per reservar entrades

 

Fitxa Técnica

  • Dirección: Aina Lanas
  • Interpretación: Sonia Prado, Kenya Sauer, Anna Sagrera, Paloma Ramos, Irene Baeza, Miriam Salvador.
  • Música: David Duffy con la colaboración de Nakany Kanté