Cultura Popular als Ateneus - Cor de Cambra Dyapason i Esbart de Sarrià

Cultura Popular als Ateneus - Cor de Cambra Dyapason i Esbart de Sarrià

Comença el 10 Novembre 2019 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: XTAC, Cultura Poplar als Ateneus

Hits: 2771


Consumeix cultura

Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un cicle d'actuacions de diferents àmbits de la cultura popular: Cultura Popular als Ateneus, Bandes, Cobles, Corals i Esbarts. A Lluïsos d'Horta presentem el Cor de Cambra Dyapason i l'Esbart Sarrià que presentaran De punteta i de... cançó. Cançons i danses de festa, amb arpa i piano.

El preu de les entrades es de 6 € (Socis 3€). Accés per a la compra d'entrades Accés a tot el cicle

Aquest cor de cambra format per quinze veus mixtes va ser fundat l’any 1988 amb l’objectiu d’interpretar un repertori poc habitual en aquells moments per a una formació d’aquestes característiques.

Presenta ‘De punteta i de... cançó. Cançons i danses de festa, amb arpa i piano’, acompanyat de l’Esbart de Sarrià. És un espectacle de sardanes i cançons i danses de festa major amb acompanyament d’arpa i piano.

Cultura Popular als Ateneus
Ara fa dos anys que va arrencar el cicle Cultura Popular als ateneus amb l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants a la nostra ciutat: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona. Les actuacions són un seguit d’espectacles creats per grups de cultura popular de la ciutat que, per la seva qualitat artística, no poden ser exhibits a l’espai públic. Per això es posen a la disposició de bandes, cobles, entitats corals i esbarts els espais de diversos ateneus que hi ha a Barcelona i que formen part de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya.

I precisament és la varietat allò que caracteritza el programa present: entre els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre el cicle proposa quinze concerts d’estils ben variats en cinc ateneus que hi ha repartits per tot Barcelona. S’hi destaquen propostes que fusionen disciplines diverses, com ara veu i cobla, cançó i dansa, cobla i sardanes... A més dels darrers espectacles de creació dels esbarts barcelonins, música de banda, danses vingudes l’est, i una coral interpretant bandes sonores de films japonesos. Al programa també hi trobareu els concerts del trimestre de tardor del cicle Concerts de cobla a Barcelona organitzat anualment per la Confederació Sardanista i els Amics dels Concerts.

Organitzen:

CulturaPopularAteneus BcnCultura

Cultura Popular als Ateneus - Organitzen