Cinema Familiar - Campanilla y el tesoro perdido

Cinema Familiar - Campanilla y el tesoro perdido

Comença el 11 Gener 2020 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, cinema familiar

Hits: 3169


Consumeix cultura

Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Campanilla y el tesoro perdido (2009, dirigida per Klay Hall - Estats Units. Durada 77 minuts - Títol original Tinker Bell and the Lost Treasure (Tinker Bell 2) Poduïda per DisneyToon Studios i Prana Studios). Pel·lícula d'Animació. Projecció en castellà.

Sinopsi: (Fantàstica, Aventures, Infantil) Arriba la tardor, i Campaneta és l'encarregada de la recerca d'un gran tresor que pot rejovenir a Pixie Dust Tree (Arbre de Pols de Fades). Però quan el seu amic Terence s'ofereix a ajudar-la, Campaneta es nega amb mal temperament i fins a la tossuderia, destrossant la seva amistat amb Terence. Per posar les coses, de nou, al seu lloc, haurà de embarcar-se en un viatge extrem a el Nord de Mai Més ... I durant el camí, ella descobrirà un tresor encara més gran.

Segona de les quatre pel·lícules de DisneyToon Studios basades en el personatge de Campaneta, procedent de la pel·lícula Peter Pan. Les quatre es llançaran directes a DVD, una cada any. (FILMAFFINITY)

Preus: Soci: 2,00€ - No Soci Nen: 3,00€ - No Soci Adult: 4,00€