Overseas

Overseas

Des de 04 Desembre 2020 fins 04 Desembre 2020

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: concert, #LluïsosCinema, Documental del mes

Hits: 3432


Consumeix cultura

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. Aquest mes de Desembre el documental és Overseas de Sung-A Yoon (2019 - 90 min. VO en Tagàlog i anglès subtitulada en català. Producció: França i Bèlgica)

La pel·lícula la projectarem el dia 4 de desembre a les 19:30 h a Lluïsos d'Horta. En acabar farem un petit col·loqui per comentar-la. Si no podeu assistir a la projecció, us proposem la possibilitat de veure-la en streaming a través de la plataforma Docs Barcelona, teniu 15 dies de temps, des de l'endemà dia 5 fins al dia 20 de desembre (tots dos inclosos). Compreu l'entrada i us enviarem al vostre correu electrònic els codis d'accés. 

Preu:

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/YY82F|Overseas}

Recordeu: Teniu de temps per veure-la fins al 20 de desembre!!

Sinopsi: Un impactant retrat de les dones filipines que es veuen obligades a marxar a l’estranger per guanyar-se la vida fent de mainaderes i treballadores de la llar. La mirada de la directora Sung-a Yoon, barreja d’humor negre i denuncia social, posa en evidència una forma encoberta d’esclavitud moderna.

Overseas segueix l’etapa de formació d’un grup de dones que es preparen per afrontar una nova vida lluny de casa. La majoria dels contractes laborals, les obliguen a passar anys sense poder veure ni als fills ni a la família. Durant les sessions de formació a l’escola, les alumnes practiquen tant el paper d’empleada com el d’amo, donant peu a situacions tan surrealistes com corprenedores. Aviat seran exportades a l’estranger com si fossin mercaderies i quedaran soles davant l’explotació laboral i agressions de tot tipus. Una història commovedora que mostra la determinació d'unes dones valentes, que s’agermanen sense perdre el sentit de l’humor, i que comparteixen estratègies per afrontar el futur amb fermesa.

FITXA TÈCNICA