no s'ha Foss

no s'ha Foss

Comença el 08 Desembre 2020 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, concert, Residències teatre

Hits: 3128


Consumeix cultura

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/UVDCX|NO S'HA FOSS}

Intèrprets: Irene Jódar i Roger Cantí
Direcció: Clara Manyós
Dramatúrgia: Clara Manyós i Irene Jódar
Idea original: Irene Jódar
Música original: Irene Jódar

Irene Jódar Garcia, actriu, violinista i cantant, busca explicar el seu món intern amb tots els instruments d’expressió artística de què disposa. A la recerca d’espais que converteixin el seu jo present en una experiència sensorial i reflexiva per a tots els presents. En aquestes reflexions emergeix sense filtres, la seva mirada respectuosa cap a la naturalesa i com els humans i la tecnologia han anat modelant-la i modificant-la. El medi ambient és el tema central, tractant-se des de la poètica de les paraules, les imatges i els sons. Juntament amb el músic Roger Cantí a la guitarra i veus i amb Clara Manyós a la direcció, comencem aquest viatge plegats.

“La natura és el mirall d’allò que visc. Sovint no sé si estic com estic pel dia que fa o la natura està com està segons com estic jo. Em sento fortament lligada a ella, però, alhora, desvinculada d’ella per l’època en què ens ha tocat viure. Però no li vull donar les culpes a l’època. Vull ser conseqüent amb el que sento. La natura m’equilibra, és el meu centre i el meu reflex emocional. Si ella no està bé, jo tampoc.”

Preu: Socis 8,00 €, no socis 10,00 €

FOSS.- en islandès. Vol dir cascada. La Irene ha viatjat a aquest país màgic dues vegades i l’experiència de contacte amb la gran naturalesa li ha servit per descobrir tranquil·lament racons d’ella mateixa, en un món cada cop més accelerat. S’ha reconegut en les grans cascades (eterna transformació, moviment i força) i ens vol cantar i contar el seu retrobament amb un ritme que la nostra societat actual ja no ens permet.

FOS.- en català. Ve de fondre, o fondre’s. De canviar d’estat, de transformar-se per agafar noves formes, de barrejar-se.

FOSS.- per aquest espectacle. És una cascada de música (impossible de desvincular de l’emoció), de naturalesa, de l’element aigua, de fortalesa, de paraula sincera, de projecció de paisatges impossibles. Un sinònim de viatge.

La companyia dirigida per Irene Jódar ha fet Residència Artística a Lluïsos d'Horta; es tracta d'un contracte entre les dues parts en què Lluïsos d'Horta cedeix a una companyia d'estudiants o artistes professionals un espai per tal que puguin desenvolupar el seu projecte artístic o teatral. En aquest cas concret des del mes de gener d'aquest any 2020, amb les pujades i baixades que ha representat la Covid-19. I ara, el 8 de desembre, s'estrena l'obra a Lluïsos d'Horta.

 

Foss (Cascada)

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.