Vespres de Jazz - Gili - Romaní Hot Jazz Cats

Vespres de Jazz - Gili - Romaní Hot Jazz Cats

Comença el 16 Gener 2021 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 3785


Consumeix culturaVespres de Jazz, us convidem al concert de Gili - Romaní Hot Jazz Cats.

Preus: Socis - 8 euros.  No Socis - 10 euros.

Hem avançat l'horari d'inici del concert per adaptar-nos a les noves normes de control de la Covid-19 i assegurar que acabarem abans de les 22 h.

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/gOC0L|Gili & Romaní, Hot Jazz Cats} 

En l’argot jazzístic, el "hot jazz" és aquell jazz càlid que toca el cor de tothom i ho fa bellugar tot, i els "cats" són els companys amb qui un ha viscut aventures i se sent de gust. El trompetista Ricard Gili i el clarinetista Oriol Romaní, dos dels músics més reconeguts en el món del jazz clàssic a casa nostra, han compartit des de fa anys concerts, festivals i jam sessions amb grups com New Orleans Blue Stompers, La Guitarra All Stars, JazzClass Jammers, La Locomotora Negra i Hot Jazz Cats.

Amb la complicitat que s’ha creat entre ells, i sostinguts i propulsats per una excel·lent secció rítmica, amb aquest conjunt ofereixen la seva música plena de feeling i de swing, recreant a la seva manera temes típics del jazz dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Xicago i Nova York, i tocant també blues, espirituals negres i algun tema de collita pròpia. De l'enregistrament del seu últim concert a la Nova Jazz Cava de Terrassa, n'ha sortit el CD Revolutionary blues.

Enguany, i motivat per les condicions sanitàries del moment que estem travessant, farem un concert sense copa de cava i sense sopar a la fresca. Amb aforament limitat a 160 localitats, i amb les perceptives mesures de seguretat sanitària que obliga el moment. Per tot això, la venda d'entrades és anticipada, per internet, per tal de minimitzar el risc de contacte.

Hora d'obertura de portes a les 19:30 h, per evitar aglomeracions