Allò que no et mata

Allò que no et mata

Comença el 22 Gener 2021 19:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: concert, #LluïsosCinema, Documental del mes

Hits: 3303


Consumeix cultura

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. Aquest mes de gener el documental és Allò que no et mata... d'Alexe Poukine (2019 - 84 min. VO en Francès subtitulada en català. Producció: Bèlgica). 

Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

La pel·lícula la projectarem el dia 22 de gener a les 19:30 h a Lluïsos d'Horta. En acabar farem un petit col·loqui per comentar-la. Si no podeu assistir a la projecció, us proposem de veure-la en streaming a través de la plataforma Docs Barcelona, disposeu de 15 dies de temps, des de l'endemà dia 23 fins al dia 6 de febrer (tots dos inclosos). Compreu l'entrada i us enviarem al vostre correu electrònic els codis d'accés.

Preus: 

Recordeu: Teniu temps per veure-ho fins al 6 de febrer!!

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/CuTxN|Allò que no et mata...} 

Sinopsi: Amb 19 anys, Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé. Una invitació a sopar va desencadenar la primera i ella no es va defensar, però es va citar dues vegades més amb el seu agressor per confrontar-lo i buscar respostes. Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

La història d’Ada és contada a través de múltiples veus de diferents dones que construeixen el seu relat, la seva versió dels fets i com es va sentir abans, durant i després. Poc a poc, totes les dones d’aquesta pel·lícula es converteixen en les protagonistes de la història d’Ada i també en testimonis de les seves pròpies històries que, per desgràcia, parteixen del mateix punt de partida… Una pel·lícula coral que exposa, des de les dones i sense victimitzar-les, les sensacions contradictòries i les conseqüències després d’una violació o agressió sexual on l’abusador no és ni un desconegut ni un monstre ni un assetjador que actua de nit, a les cantonades o als portals de les cases... i busca comprendre i trobar respostes a les reaccions que aquestes agressions sexuals desencadenen en les dones que no encaixen en el que l'opinió pública anomenaria “víctimes correctes”. Allò que no et mata no és només la història d’Ada, sinó una contribució més a visibilitzar un fenomen social molt ampli i encara silenciat.

FITXA TÈCNICA

Premis:

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.