Mis tardes con Margueritte

Mis tardes con Margueritte

Comença el 07 Maig 2021 19:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: concert, #LluïsosCinema, Cine Fòrum

Hits: 2697


Consumeix cultura

A #LluïsosCinema us proposem Cine Fòrum. Projectarem la pel·lícula Mis tardes con Margueritte, pel·lícula de Jean Becker (2010 - 82 minuts, França. Títol original: La tête en friche). La pel·lícula la presentarà Quim Casals i en acabar la comentarem tots plegats.

Preus: Socis - 3 euros.  No Socis - 4 euros. Venda d'entrades directament a taquilla a Lluïsos d'Horta, des d'una hora abans de la projecció.

Sinopsi: (Drama, Comèdia/ Amistat) Basada en la novel·la homònima de Sabine Roger. Germain Chazes (Gérard Depardieu) és un home madur i obès que viu en una caravana, al jardí de la seva mare, i la seva vida transcorre entre el cafè i el parc públic. Els altres el consideren un imbècil feliç, fins que Margueritte (Gisèle Casadesus), una dona gran molt culta, li descobreix l'univers dels llibres i les paraules. Des de llavors, la seva relació amb els altres i amb si mateix canviarà sensiblement. (FILMAFFINITY)

FITXA TÈCNICA

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.