Presentació Oficial del Festival Overlook

Presentació Oficial del Festival Overlook

Comença el 11 Juny 2021 20:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, #LluïsosCinema, I Festival Overlook

Hits: 343


Neix un nou Festival de cinema Fantàstic, Còmic i joguines dels 70-80 i 90, durant tres dies 16, 17 i 18 de juliol, Lluïsos d'Horta es vestiran amb les millors gales. En una emblemàtica sala de cinema del barri d'Horta es podran veure pel·lícules de terror, documentals, dibuixos de superherois, taules rodones sobre els Efectes Especials (FX), mercats de joguines, convidats sorpreses, reconeixements a gent vinculada amb el cinema, estrenes, reposicions ..., i fins a un concert dels ja consagrats Motorzombies.

Si voleu ser els primers a saber-ho tot, apropeu-vos la nit de divendres 11 de juny, on es farà una presentació i es tancarà la gala amb la projecció de la pel·lícula Aullidos de Joe Dante (The Howling). Entrada gratuïta!!

 Reserva les teves entrades
Presentació Festival Overlook + Aullidos

Aullidos (1981. Dirigida per Joe Dante - Estats Units. Durada 91 minuts. Títol Original The Howling. Gènere Terror): Karen, una popular presentadora de televisió de Los Angeles, pateix una crisi nerviosa en estar a punt de ser assaltada per un violador. Per superar el trauma segueix el consell d'un psicòleg que li recomana retirar-se a descansar al camp. Viatja llavors a la costa nord de Califòrnia, i allí el seu marit pateix un canvi de personalitat a l'ésser atacat per un estrany animal, meitat home, meitat llop ... (FILMAFFINITY)

Premis

  • 1981: Saturn Award (Millor pel·lícula de génere terror)
  • 1981: Festival de cine fantàstic d'Avoriaz (Premi de la crítica)

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 225 persones, 70% de la capacitat del teatre.