Exposició Ikebana

Exposició Ikebana

Comença el 10 Setembre 2016 13:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: exposició

Hits: 1977


Exposició Ikebana, art floral japonès.

Exposició del 10 al 12 de setembre. Inauguració de l'exposició 10 de setembre a les 13.00h.

Que és IKEBANA?

És una paraula japonesa que vol dir flors vives, el seu nom arcaic era KA-DO el camí de les flors, en el que la naturalesa i la humanitat s'uneixen amb disciplina i que es carecteritza per la seva composició minimalista.

En IKEBANA la naturalesa no mor, es converteix en art ornamental, reemprèn una nova vida amb tota la seva frescura, vitalitat i esplendor, que ens parla en el llenguatge vegetal de les plantes i les flors. És una expressió creativa, que s'inspira a través de les diferents combinacions, de les formes naturals, les líneas elegants i la simplicitat dels arranjaments, on l'espai .....allò incomplet, convida a l'espectador a participar-hi, sense espai no hi ha volum ni armonia.

El fet de que les composicions siguin efímeres, degut al material orgànic del què están creades, el converteix en un acte de reflexió sobre el pas del temps.

Aquesta forma de expresar l'art floral té una historia de mes de 500 anys, i emergeix d'un respecte a la natura profundament arrelat a aquesta cultura, com d'altres formes d'art japonès com son la cerimònia del te i la cal·ligrafia.