Roig

Roig

Comença el 13 Novembre 2016 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats dels Lluïsos

Etiquetes: teatre, música

Hits: 3020


Recital i concert en commemoració del 25è aniversari de la mort de l’escriptora i periodista Montserrat Roig, amb Mònica Lucchetti, Llúcia Vives i Carles Beltran. Espectacle promogut per la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya (XTAC).

Preu:

  • Socis: 6,00€
  • No Socis: 10,00€

A més de fer divulgació de la seva obra, també hi ha records, olors, colors i emocions de la vida de l’insigne escriptora.

Montserrat Roig, autora compromesa a molts nivells, forma part dels autors que, a l’entorn de 1970, van marcar un punt d’inflexió en la història de la literatura catalana. Roig és un homenatge especial on a més de fer divulgació de l’obra de l’autora, també hi ha records, olors, colors i emocions de la vida de Montserrat Roig.

L’actriu i directora de teatre Mònica Lucchetti, narra i descriu passatges plens de vida, d’intensitat i passió, d’amor a l’escriptura, de moments colpidors per la lluita contra les injustícies d’uns anys de turbulències socials i de canvis profunds. La cantant Llúcia Vives, interpreta cançons que li agradaven a l’escriptora. (Chanson francesa, poemes musicats o alguna cançó del seu amic Ovidi...) i ens entrega amb el talent del seu cant instants preciosos i plens d’emotivitat. El músic i compositor Carles Beltran ha volgut crear algunes notes pels textos de la Montserrat, on la música acarona la bellesa de la literatura de l’escriptora catalana.