Cinema Familiar - Los Aristogatos

Cinema Familiar - Los Aristogatos

Comença el 22 Gener 2017 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, cinema familiar

Hits: 2043


Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Los Aristogatos (1970, direcció de Wolfgang Reitherman - Estats Units. Durada 90 minuts - Títol original The Aristocats). Projecció en castellà.

Projecció dissabte 21 i diumenge 22 de gener de 2017 a les 17:30h.

Preus: Soci: 2,00€ - No Soci Nen: 3,00€ - No Soci Adult: 4,00€

Sinopsi: (Animació, Musical, Infantil) 1910. A París una dona gran milionària i excèntrica porta una vida feliç amb els seus gats en el seu enorme mansió, amb l'única ajuda del seu fidel majordom Edgar. Allà, Duquessa viu despreocupadament amb els seus tres entremaliats cadells, sense saber que Edgar planeja acabar amb tots els gats per convertir-se en l'únic hereu de l'enorme fortuna de l'anciana Madame Bonfamille.

Amb aquest propòsit, els abandona en un lloc remot, però vol la sort que es trobin amb Thomas O'Malley, un atractiu gat vagabund i mundà. Des del principi, O'Malley, atret per l'elegància de Duquessa, es proposa ajudar-la a tornar a casa de Madame Bonfamille, encara que per això hagi d'enfrontar amb tots els perills de la gran ciutat. Afortunadament, comptaran també amb l'ajuda de Scat Cat i els seus gats swing, que afegeixen un toc de ritme i diversió a la vida de Duquessa i dels cadells. (FILMAFFINITY)