Vespres de Jazz - Miguel Talavera Power Trio

Vespres de Jazz - Miguel Talavera Power Trio

Comença el 22 Abril 2017 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 3261


Vespres de Jazz pesenta Nit de Blues a Vespres de Jazz amb Miguel Talavera Power Trio, ens presenten el seu nou disc Magic Tone

  • Miguel Talavera: guitarra i veu
  • Jordi Franco: baix i coros
  • Miguel Ballester: bateria

Preus:

  • Socis: Entrada + Copa de Cava: 8 euros.
  • No Socis: Entrada + Copa de Cava: 10 euros.

Miguel Talavera Power Trio és una banda formada al 2007 pel guitarrista, cantant i compositor Miguel Talavera. Tornen ara amb el seu segon disc Magic Tone.

Aquesta banda es forma com un homenatge a un format de banda, el power trio, que va sortir en els anys 70 al Regne Unit i USA, està formada també per Miquel Ballester a la bateria i Jordi Franco al baix.

Ja amb la seva anterior obra House of Blues, van recórrer Catalunya i diversos festivals nacionals i internacionals amb el seu repertori basat en el blues fusió, sempre amb un peculiar toc personal que beu d'altres estils com el country al jazz o el rock.

Ara tornen amb Magic Tone, un disc amb repertori original i on també s'inclou una versió Baby please set a date d'Elmore James.

Gravat en els QTQ Estudis del bateria Miquel Ballester i barrejat per Nestor Oñatibia a Slim Studios. Amb la col·laboració de músics convidats com Arecio Smith, Jorge Sanjuás, Toni Ànec, Lluís Valls o Josep Maria Costa.

13 temes amb influències blues-rock, on els estils es fusionen i es duen a terme amb una gran energia i elegància. Tot això sense oblidar que aquest Power trio són animals d'escenari amb àmplia experiència acompanyant a infinitat d'artistes i és aquí on ofereixen tot el seu potencial alternant diferents dinàmiques amb paisatges rítmics i sonors variats ...