Mal Martinez: Humor i hòsties

Mal Martinez: Humor i hòsties

Comença el 25 Juny 2017 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: teatre, concert

Hits: 3095


Marc Martinez tot sol davant 'Mal Martinez: Humor i hòsties'

Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assajos, prèvies, estrenes, càstings, platós, rodatges, doblatges, entrevistes, seqüències... el polipatètic actor del Raval, Marc Martínez, torna als escenaris. Sol davant el perill, sense quarta paret ni mètodes, ni maquillatge, ni ximpleries.

¿Quién silba? ¿Quién habla? És Marc Martinez amb "Mal Martinez: Humor i Hòsties".

Barcelona Districte Cultural

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB. Ajuntament de Barcelona), Marc Martínez ve a Lluïsos d'Horta a oferir-nos el seu espectacle.

L'espectacle es gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

  Registrar-se per reservar entrades

QUÈ

Una passejada pel Raval dels anys 60 i 70 de la mà d’un nen que hi va viure i s’ha fet gran. Una crònica feta des de l’amor a un barri on havies de créixer massa ràpid perquè els carrers es podien convertir en un atzucac del qual podies sortir amb unes quantes hòsties i sense cartera. Un recorregut històric i vital fet des de les experiències viscudes pel Marc Martínez però en el qual bona part d’una generació podrà sentir-s’hi representada. Un tomb farcit de música i humor per uns anys que la distància ha fet entranyables.

COM

Ell diu que més que un concert protagonitza un desconcert. Però el cert és que Marc Martínez a Humor i hòsties canta i toca la guitarra; i sí, també actua i fa imitacions: de Raphael, de Flotats, de Rubianes... Martínez es converteix en un one-man show que posa tot el que ha après durant quasi tres dècades de voltar pels escenaris al servei d’aconseguir la complicitat i el somriure de l'espectador.

PER A QUI

Per a qui va viure aquells anys i per a qui els vol descobrir. Per a qui trepitja el Raval del 2017 i per a qui passejava pel de la dècada dels 70. Per a qui té esperit gamberro i per a qui no vol oblidar qui vam ser. Per a qui gaudeix amb la rumba i per a qui prefereix la guitarra elèctrica. En definitiva, per a qualsevol que estigui disposat a mirar el nostre passat més proper des de la veritat, amb mirada de complicitat i un somriure als llavis.