Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)

Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)

Comença el 02 Desembre 2017 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Hits: 2646


Consumeix cultura

L'espectacle Maleïdes Guerres (i aquell qui les va fer) és una denuncia a les guerres i a les seves conseqüències a través de texts de personatges com Ovidi Montllor, Joan Oliver (Pere Quart), els Manel i Estallés i de poemes d'Arthur Rimbaud, John Denver, Bob Dylan i Silvio Rodriguez entre d'altres. El músic i compositor Carles Beltran, la cantant brasilero-catalana Namina i l'actriu Lali Barenys pujen a l'escenari per reivindicar la cultura com a arma de construcció massiva.

Comprar entrades. Preu Soci: 6€ - No Soci 10€

Perquè Maleïdes les guerres als escenaris?
Vivim en un món convuls i decadent que reclama a crits la nostra participació. Com a artistes compromesos amb la societat sentim que és des del nostre àmbit de creació, des de la Cultura, que hi hem de donar resposta. Tenim armes de construcció massiva contra tanta destrucció. Reivindiquem l’arsenal que ens és propi: les paraules, la música, la poesia, la melodia, les notes, la creativitat… és a dir la cultura, l’educació, la informació, el coneixement, per rebel·lar-nos contra la barbàrie, la hipocresia, la ignorància, la manipulació, la mentida i la post-veritat. Denunciem les guerres, totes i cadascuna, en totes les seves formes, i ho fem amb la veu, la música i les paraules (nostres i de músics, de poetes i testimonis, d’escriptors contemporanis…) . Ara us les regalem, volem compartir-les, per recordar-nos que lluitar ens fa estar vius i ser més lliures.

Maleïdes les guerres, i, sobretot, aquell qui les va fer.

Carles Beltran hi posa la poesia de la mñusica combinant guitarra i piano, captivant els sentits amb el seu estil particular i generós.

Namina canta amb intensa emoció i veritat, amb la veu fascinant i singular evocadora de múñtiples colors i textures.

Lali Beltran estima i fa estimar les paraules, amb passió, fragilitat i contundència.

Lali Barenys (actriu)

Carles Beltran (músic i compositor)

Namina (cantant)

Lali Barenys, Carles Beltran i Namina