Audiència i-Real

Audiència i-Real

Comença el 29 Desembre 2017 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Hits: 4441


Consumeix cultura

El televisiu actor Toni Albà es posa de nou a la pell d'un personatge habitual del seu repertori. L'espectacle Audiència i-Real narra les divertides trobades que alteren l'existència d'un monarca sospitosament conegut. Advertència: Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

Aquest Nadal regala teatre!!

Comprar entrades. Preu Soci: 10€ - No Soci 15€

Sinopsi: "Hi havia una vegada un rei..."

Així comencen molts contes i llegendes populars que continuen fascinant les ments més innocents de la nostra societat. Aquestes ments imaginen móns meravellosos que li són totalment inaccessibles. Per això volen saber-ne tots els detalls i en aquest intent de conèixer com funcionen, poder imitar-los en les seves maneres per ser com ells... o això creuen.

Imaginem un estat modern on el cap d'estat és un monarca que un dia ha de presidir un acte oficial, una AUDIÈNCIA (IRREAL en el nostre cas), davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional.

Aquest personatge fa una insòlita roda de premsa on el públic-premsa pot preguntar el què vol saber.... Bé, el què volen saber els milions de ments innocents que llegeixen i miren la tele per "devorar" un món que els fascina...

"El teatre és una mentida feta com si fos veritat."

Tinoa Blayon