Dios Menguante

Dios Menguante

Comença el 04 Març 2018 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat


Consumeix cultura

Una història d'amor amb tres protagonistes: un home, una dona… i una rentadora

Cia. Mar Gómez
DIOS MENGUANTE
DANSA
Direcció artística: Mar Gómez. Direcció coreogràfica: Xavi Martínez. Intèrprets: Mar Gómez i Xavi Martínez. Escenografia: Joan Jorba. Vestuari: Mariel Soria. Disseny de llums: Sandra Caballero. Disseny de so: Mar Gómez i Xavi Martínez. Producció: Cia. Mar Gómez i Agnès Palet (60')

Són un home i una dona que busquen, troben i s’amaguen d’un déu que empetiteix. Ell decideix aturar-se per saber on està. Ella no s’atura mai, passi el que passi, peti qui peti... Aquests dos personatges que semblen portar camins tan dispars —ella, una matrona rotunda; ell, amb sotana de clergue— es descobreixen en un terrat, en un dia de bugada, amb una rentadora que no para de voltar i uns tendals que esperen els pantalons, les faldilles, les calces i els sostenidors que la dona estendrà. Un paisatge quotidià per a una trobada que no ho és.

Un paisatge que sembla sortit d’una pel·lícula de Fellini amb música de Nino Rota, però que està fet de dansa, teatre i humor, tres dels trets distintius de la companyia de Mar Gómez, coreògrafa i ballarina que amb aquest espectacle va guanyar un Max i un Ciutat de Barcelona.

Barcelona Districte Cultural

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclós en l'Edició de Primavera 2018.

L'espectacle es gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

El periode de reserva d'entrades s'obre 15 dies abans del dia de l'espectacle.

  Registrar-se per reservar entrades

És dansa, sí. Però amaga molt de teatre. Hi ha una història, també és cert; però ens l’expliquen amb els moviments. I tot banyat per l'humor i la ironia, com sempre fa Mar Gómez en els seus espectacles.

Per què s’empetiteix el déu de la Mar Gómez? De moment, no ho sabem. Desconeixem, fins i tot, si hi ha un déu. Però sabem que si està, s’amaga en un terrat. I que si es vol mostrar, xerrarà en italià, potser amb la veu de Nino Rota.

Qui busca, troba o s’amaga d’aquest déu que s’encongeix, són un home i una dona. Ell decideix aturar-se, encara que sigui un moment, per saber a on està. Ella no s’atura mai, passi el passi, peti el que peti... Aquests dos personatges que semblen portar camins tan dispars, ella una matrona rotunda, ell amb la sotana d’un clergue, es troben en un terrat, en un dia de bugada, amb una rentadora que no para de donar voltes i uns tendals que esperen els pantalons, les faldilles, les calces i els sostenidors que la dona estendrà. Un paisatge quotidià, per a una trobada que no ho és.