Lluisos d'Horta

Creu de Sant JordiDes de 1866 al servei del barri,
fomentant la cultura, l'esport, l'esbarjo i la formació.

Mamma Mia! El musical
Com escoltar Palestina?
Breaking Social
El viatge d’Ernest & Célestine
22a Mostra Gastronòmica
Mamma Mia! El musical

El grup de teatre Argos Musical dels Lluïsos d'Horta, presenta MAMMA MIA! El musical, dirigit per Irene Ortega, Joan Martínez i Clara Solé.
L'obra es representarà divendres 5 d'abril de 2024 a les

Divendres, 5 Abril 2024 - 20:00 h

Com escoltar Palestina?

Xerrada COM ESCOLTAR PALESTINA?, a càrrec de 

M. Gabriela Serra Frediani. La situació de Palestina (Activista social. Presidenta del Consell Català del Foment de la Pau. Va participar

Dimecres, 10 Abril 2024 - 19:00 h

Breaking Social


#LluïsosCinema presenta el Docs DEL MES de DocsBarcelona. El documental d'abril és BREAKING SOCIAL de Fredrik Gertten (2023 - 92 min. Sense diàlegs. Producció: Suècia, Noruega,

Dijous, 11 Abril 2024 - 20:00 h

El viatge d’Ernest & Célestine

Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula EL VIATGE D'ERNEST & CÉLESTINE (Jean-Christophe Roger, Julien Chheng. França. 2023. Títol original

Diumenge, 14 Abril 2024 - 11:30 h

22a Mostra Gastronòmica

Us convidem a celebrar la nostra especial festa de la gastronomia, la 22a MOSTRA GASTRONÒMICA. 
Els socis, cuineres i cuiners, ens ofereixen plats de primera qualitat. Menjar de gurmets. Primers

Diumenge, 14 Abril 2024 - 14:00 h

previous arrow
next arrow

Vespres de Jazz - Anthus Quintet: LOVE!

Comença el 20 Maig 2023 21:00
Publicat per Lluïsos d'Horta
93·427·73·27 / 619 10 59 27
Categories: Vespres de Jazz
Etiquetes: jazz, concert
Hits: 1775

Vespres de Jazz presenta ANTHUS QUINTET, que ens presenten el seu concert LOVE! Un homenatge a Nat King Cole. Anthus Quintet són:

  • Anthus: veu
  • Irene Reig: saxo i flauta
  • Néstor Giménez: piano
  • Miquel Casanova: contrabaix
  • Andreu Moreno: bateria

Preu, entrada més copa de cava: Socis 10,00 € - No socis 12,00 €

 Comprar entrades
Anthus Quintet: LOVE!

LOVE! era el sentiment que el cantant i pianista afroamericà Nat King Cole hi posava a les seves cançons a l'hora de cantar.

LOVE! era l'emoció que sentia quan blancs i negres s'unien per escoltar-lo en viu en els seus concerts arreu del món.

LOVE! era el que emanava des de la pantalla del televisor, esdevenint el primer cantant afroamericà en la història en dirigir un programa televisiu, transformant-se així en un referent contra el racisme.

Avui, Anthus i el seu grup de jazz volen expressar tot el seu LOVE! rendint homenatge a aquesta estrella universal a través d’arranjaments propis.

Amb tocs de swing, latin jazz i balades fascinants, Anthus Quintet vol despertar LOVE! a tothom que desitgi redescobrir el crooner afroamericà.

Avui, Anthus Quintet ens revela la imatge revolucionària d’aquest artista, una ànima, que amb veu pròpia, ens parlava de l’emoció més extraordinària que un ésser humà pot sentir: LOVE!

Anthus

ANTHUS: Cantant, compositor i arranjador, Anthus és considerat pels crítics de la música "Una de les millors veus masculines del jazz del país”.

Nascut a Sicília, format a Irlanda i descobert a Catalunya, Anthus ha publicat ja quatre àlbums, una fusió de sons que ens revelen la capacitat d’aquest artista d’interpretar el món que l’envolta utilitzant colors que van des del jazz més clàssic al més contemporani.

El 2017 va ser nominat com a "Millor artista revelació" i el seu disc "Calidoscòpic" com a "Millor disc de jazz de l'any" als premis Enderrock, una de les revistes de renom a casa nostra. El 2018 ret homenatge a una de les figures més brillants del món de la història del jazz: Chet Baker, conjuntament amb el trompetista Pol Omedes. Anthus escriu lletra en català per algunes de les improvisacions d’aquesta estrella nord-americana. El 2021 Anthus ens proposa un nou viatge amb un disc fresc i sorprenent “Acrobatic Heart” format per vuit temes que ens revelen l’artista en cos i ànima, un disc fidel reflex d’Anthus i de la seva vocació innovadora.

Anthus ha actuat en els festivals més prestigiosos, com el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Girona, Lleida, Terrassa, Talavera de la Reina, Granada, i altres a Itàlia i França.

IRENE REIG: Saxofonista, flautista i compositora, és una de les representants més destacades de la nova generació catalana de músics de jazz. Energia, passió i espontaneïtat és el que trobem en la seva forma de fer música.

Als 15 anys s'endinsa al món del jazz com a saxofonista formant part de la Sant Andreu Jazz Band, i posteriorment estudia a ESMUC amb professors de la talla d'Eladio Reinón, Gorka Benítez i Xavi Figuerola. Continua els seus estudis a Amsterdam, ciutat on s'instal·la per cursar un Màster d'Interpretació tutelat per Ferdinand Povel.
Irene gaudeix d'una dilatada trajectòria inundada de referències, segurament inspirades per les tres ciutats on ha viscut: Barcelona, Amsterdam i Filadèlfia.

En els últims anys ha col·laborat amb artistes nacionals i internacionals afirmant-se com a compositora i com a “side-woman” en el món del jazz a casa nostra.

JON CARRANZA: Nascut a Bermeo, Biscaia, des dels primers anys de la seva vida, mostra un gran interès per la música i així inicia a estudiar saxo, bateria i baix elèctric a l'escola municipal de música del seu poble.

Continua els seus estudis de baix al Conservatori Julia Foruria de Gernika, des del qual es prepara per accedir a l'ESMUC a Barcelona. A l'ESMUC rep classes de baix de la mà dels millors professors com són el Gary Willis, Ignasi Zamora i Pep Pérez Cucurella.

Un cop obtinguda la seva llicenciatura en música jazz, inicia a col·laborar amb grups i projectes de sensibilitzats diferents, amb els quals demostra la pròpia qualitat artística, esdevenint així una de joves promeses del jazz a Catalunya.

NÉSTOR GIMÉNEZ: Pianista, compositor, arranjador i director d'orquestra és un dels artistes més premiats de Catalunya.

Guanya el primer premi del concurs internacional de composició “Silesian Jazz Festival 2015”, així com el primer a “Millor compositor” per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya”

Néstor, amb el seu piano, va ser un dels protagonistes de la banda sonora de la pel·lícula “Siete Pasos Y Medio”, composició que guanya el premi a millor banda sonora del Festival de Cinema de Màlaga.

Néstor acompanya amb el seu piano, tant les pròpies formacions com altres artistes nacionals i internacionals, a més de ser professor de música moderna a “ESEM Taller de Músics” i “ESMUC”.

ANDREU MORENO: Llicenciat en jazz per l'Institut Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i després d’obtenir un màster en jazz per la mateixa institució, l’Andreu col·labora amb formacions de gèneres diferents, des del jazz al blues, des del pop al folk acompanyat artistes de primer nivell.

Al llarg de la seva carrera musical, ha participat en els millors festivals de jazz com ara: el Festival Internacional de Barcelona, Terrassa, Vic, Granollers, Girona, i en escenaris de renom, com són l'Auditori de Barcelona, el Teatre Nacional de Catalunya o el Palau de la Música.

Generalitat de Catalunya - Fondos Next Generation UE

Amb el suport de

  • Ajuntament de Barcelona
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura

Localització de Lluïsos

Carrer Feliu i Codina 7 i 9 - 08031 Barcelona

Tel. 93·427·73·27 / 619·10·59·27

Whatsapp

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Formulari de contacte)

Horari d'atenció al públic a Secretaria: de dilluns a divendres de 17:30 a 19:30 h.

Lluïsos d'Horta és una Associació Sense Ànim de Lucre inscrita en el Registre d'Entitats Religioses del Ministeri de Justícia amb el núm. 018983 (antic registre 5794-SE/C)

Política de Privacitat - Avís Legal - Política de Cookies

Fem Xarxa

Rebem el suport de:

  • Ajuntament de Barcelona - Districte Horta-Guinardó
  • Generalitat de Catalunya

Estem adherits a les següents entitats:

  • Coordinadora d'Entitats d'Horta
  • Federació d'Ateneus de Catalunya
  • Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya
  • Cor d'Horta - Unió de Botiguers
  • Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya
  • Coordinadora de Pastorets de Catalunya
  • Federació Catalana de Tennis de Taula
  • FedCatalanaFotografia
  • Federació Catalana d'Entitats Corals
  • Agrupament d’Esbarts Dansaires
  • Obra del Ballet Popular
  • Federació de Cases Regionals i Entitats Culturals de Catalunya
  • Coordinadora de Balls de Bastons
  • Federació Catalana de Cineclubs

Col·laboradors:

  • NACEX by Logista
  • Ariale
  • Bartra
  • Carles Cloquell
  • Copy Blau
  • El Racó del Peix
  • Joieria del Mercat
  • La Bossa
  • Lluna de Paper
  • Sagitari Llibres
  • Vidres Horta
  • SOLÀ - ISERN Advocats