Tan Distintos

Tan Distintos

Comença el 20 Gener 2019 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert

Hits: 4672


Consumeix cultura

Lluïsos d'Horta presentem l'estrena a Barcelona de la pel·lícula Tan Distintos. Comptarem amb la presència del seu protagonista, l'amic i actor Ferran Herrera.

Un llargmetratge dramàtic que parla sobre la crisi d'una parella adulta que s'està enfrontant a les pors i culpes de cada un. Ricardo i Paula conformen una parella que ha sabut equilibrar els grans oposats en una bella relació, plena d'amor. Amb el temps, l'equilibri caduca, tota parella arriba al moment de reprendre grans decisions.

Plens de dubtes, viatgen a la seva casa de platja. Un lloc que porta un vell secret, el seu objectiu en aquest viatge de comiat al seu racó, serà curar. Quan entenen què és el que necessita cada un, prenen junts una decisió, deixar de fer-se mal vivint una quotidianitat de parella plena de silencis i solituds. Amb l'arribada del seu nét Benjamin de sorpresa, s'adonen que estan entrant a una nova etapa a la vida, ja van ser joves, van ser pares i ara són avis. Junts es tornen a trobar com a família, traient a la llum el vell secret del passat, superant d'aquesta manera les seves diferències.

Preu: Entrada lliure, taquilla inversa. La recaptació íntegra de la projecció serà a benefici dels damnificats pel terratrèmol d'Equador del 2016.

Fitxa técnica: