Octubre

Octubre

Comença el 02 Juny 2019 19:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

Categories: Activitats dels Lluïsos

Etiquetes: concert, XTAC, Espectacles XTAC

Hits: 5435


Us presentem l'espectacle Octubre, cançons per la llibertat un concert d'A Grup Vocal, amb les millors cançons de Lluís Llach, Raimon, Maria del Mar Bonet, Ramon Muntaner, Quico Pi de la Serra, Txarango... i amb la participació del Xor Cove del Grup Coral Horta.

Preus: Soci 6,00€ - No soci 10,00€

{snippet TicTacTiquetEvent-Modal|octubre-cancons-per-la-llibertat-cfeliu-i-codina-7|Octubre, cançons per la llibertat}

L’1 d’octubre de 2017 va ser un dia que marcarà la nostra memòria personal i col·lectiva. Aquell dia, els mesos previs i tots els esdeveniments que s’han succeït posteriorment han remogut i posat a prova la voluntat d’un poble per expressar-se lliurement en un  exercici democràtic i pacífic per esdevenir, o no, una República.

La banda sonora que ens ha acompanyat a casa i als carrers feia, curiosament, un viatge al passat; a la cançó protesta de la Nova Cançó. Com pot ser que després de tants anys aquelles músiques i aquelles lletres tinguin més sentit que mai? Potser res ha canviat i tot va ser un miratge…

El 24 de novembre de 2018 aquest espectacle fou portat per Lluïsos conjuntament amb els ateneus adherits a Ateneus per la Democràcia al casal català de Brussel·les en presencia del conseller de cultura Lluís Puig. També visitarem Waterloo a on el President Carles Puigdemon ens va rebre, el cor va poder cantar algunes de les cançons de l’espectacle.

Octubre