La família Addams, el musical

La família Addams, el musical

Comença el 08 Setembre 2019 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, concert, auca

Hits: 5827


Consumeix cultura

El grup de teatre Auca de Lluïsos d'Horta, presenten La Família Addams, el musical, dirigida per Ílida íñigo. Una comédia musical de Broadway, adaptada al català.

Una nova oportunitat de veure La Familia Addams, potser la darrera. L'Auca la va presentrar amb molt d'éxit al febrer, ha rodat per alguns escenaris i torna a Lluïsos per la Festa Major d'Horta. Es representarà dissabte 7 a les 21:00h i diumenge 8 a les 18:00h. Us hi esperem!

Preus: Soci: 10,00€ - No Soci: 12,00€ - Descompte de 2€ si compres abans de l'1 de setembre

{snippet TicTacTiquetEvent|la-familia-addams-el-musical|La Família Addams, el musical} 

Sinopsi: Basada en una sèrie de televisió nord-americana estrenada l’any 1964, l’Auca ens presenta la seva adaptació musical que ha tingut un èxit reconegut arreu del mon.

Una família tenebrosa i quasi be immortal, on els seus protagonistes estan profundament enamorats, veu com els seus fills van creixent. La cosa esclata quan la seva filla Mercredi, ja una adolescent, s’enamora d’un jove d’una família per a ells “diferent”.

L’enrenou format al convidar la filla als pares del seu promès a sopar a casa seva, fa que es congregui la família al complert (ancestres inclosos) convertint-se en una boja nit on es revelen els mes íntims secrets de cadascun d’ells, tot havent de prendre la terrible decisió d’enfrontar-se al canvi que han esta evitant durant generacions.

Tot plegat, ben amanit amb una bona dosi de bon humor, i millor música, fa que tingueu la rialla assegurada. Poseu-vos còmodes… I a gaudir!

La Familia Addams