Assassinat al Club

Assassinat al Club

Comença el 23 Febrer 2020 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

893 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: Barcelona Districte Cultural

Hits: 2379


Consumeix cultura

Impro Barcelona

ASSASSINAT AL CLUB
Teatre (75') - Espectacle per a més de 12 anys

Ni premeditació, ni traïdoria. Us presentem un crim gens organitzat en el qual les regles són molt clares: tots poden ser l’assassí, tots poden ser la víctima, i ningú no té altra coartada que l’escenari, ni més arma que les paraules, ni més bales que les del riure. Però hi haurà un crim. I aquest crim estarà basat en fets instantanis... Serà un crim improvisat que deixarà la ruleta russa del destí en mans dels espectadors i espectadores. Ells i elles en seran els instigadors. Els veritables culpables. I, com a tals, seran condemnats a una pena implacable: no podran moure’s de les seves butaques encara que es morin de riure...

Impro Barcelona presenta als escenaris del Barcelona Districte Cultural una nova manera d’improvisar que no busca només el riure immediat provocat pel gag curt, sinó construir una història de llarga durada, en aquest cas, la d’un assassinat. En pujar a l’escenari, els actors no tindran pistes del que passarà: desconeixeran qui són i per què han arribat on són, no sabran qui ha de morir ni qui l’ha de matar, ni com, ni per què, ni com fugirà, ni si se salvarà o serà empresonat... No sabran cap de les respostes, perquè totes les tindrà el públic, i no serà fins que les desvelin que els actors podran teixir el seu relat de misteri.

Aquesta nit s’ha d’escriure un crim, però serà el públic qui posarà el fil a l’agulla, l’arma en mans de l’assassí i qui patirà la pena: riure fins que no pugui parar!

Impro Barcelona és un col·lectiu que reuneix tretze improvisadors que atresoren prou experiència per poder fer i desfer damunt d’un escenari com si arribessin amb un text ben après. Aquest grup d’actors, que fa gairebé dues dècades que treballen junts, va reunir-se sota el segell d’Impro Barcelona el 2014 i des de la seva formació han presentat, a diversos escenaris de la ciutat, espectacles com Societé Improvisé, Catch Boom Punch, Comando Impro o Caça-històries, dedicat als més petits. Assassinat al Club, abans d’arribar al Barcelona Districte Cultural, s’ha presentat als escenaris del Club Capitol, la Sala Barts o l’Eixample Teatre.

Barcelona Districte Cultural

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclós en l'Edició de Primavera 2020.

L'espectacle es gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

  Registrar-se per reservar entrades

 

Fitxa Técnica

  • Beatriu Castelló, Judit Martín, Sam Gutiérrez, Miquel Simó, Jordi Soriano, Sandra de la Prada, Mónica Ballesteros i Mireia Scatti
  • Idea original, producció i interpretació: Impro Barcelona