La Ruïna

La Ruïna

Comença el 29 Febrer 2020 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, concert, Sotaescenari

Hits: 1430


Consumeix cultura

El grup de teatre Sotaescenari Teatre de Lluïsos d'Horta, presenten La Ruïna, de Jordi Casanovas, dirigida pel peropi grup Sotaescenari Teatre.

L'obra es representarà dissabte 29 de febrer a les 20:00h i diumenge 1 de març del 2020 a les 18:00h. Us hi esperem!

Preus: Soci: 8,00€ - No Soci: 10,00€

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/5cFsT|La Ruïna}

SinopsiLa Ruïna és el dia en què ens vam quedar sense res. És la Sílvia que confia en l'èxit del seu nou projecte artístic. És en Toni que depèn d'una feina de merda per pagar una vida conjunta amb la Sílvia. És la Laura que beu whisky per portar la contrària al seu marit. És l'Abel que ha invertit en una constructora. Si el sector immobiliari s'enfonsa, si el marit abandona, si el treball s'acaba o el projecte es frustra, aquesta serà la seva ruïna i també la nostra. Ha passat. És avui. És La Ruïna.

La Ruïna és una comèdia protagonitzada per personatges que afronten un daltabaix econòmic de maneres molt diferents. El contrast entre les seves preocupacions, entre les seves reaccions i els seus sentiments construeixen una història tan simple com fantàstica. Tot un seguit de successos realment inesperats els portaran a extrems emocionals, des del riure fins al plor, que els obligarà a descobrir-se i a despullar-se interiorment. Potser només quan ens passen coses extraordinàries, som capaços de donar un nou pas per entendre'ns més a nosaltres mateixos.