Impro Side Story

Impro Side Story

Comença el 21 Juny 2020 19:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Hits: 763


En aquests moments tan especials, quan sortim del confinament, el nostre Sant Lluís es vesteix d'Improvisació. La Companyia Les Improvisables ens presenten, un show d'impro ... sense guió ... ni partitura! Impro Side Story, amb Rai Borrell, Marc García i Clara Solé.

Us animem a compartir amb nosaltres aquest espectacle divertit i sempre diferent, us agradarà!!

Preu: Socis 8,00 € i no socis 10,00 € Aconseguiu les vostres entrades

Aforament màxim 110 localitats (1/3 de la capacitat de la sala). Es prioritza la venda de les entrades anticipades per internet. En el cas de venda per taquilla es recomana pagar amb targeta per evitar l'intercanvi de bitllets o monedes.

IMPRO SIDE STORY és el show de “impro” sense guió ...ni partitura on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista. A cada funció naixeran sobre l'escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic univers de Disney o de l’època daurada, la Golden Age, entre d’altres.