Cinema Familiar - Terra Willy: Planeta desconocido

Cinema Familiar - Terra Willy: Planeta desconocido

Comença el 28 Novembre 2020 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, cinema familiar, #LluïsosCinema

Hits: 3572


Consumeix cultura

Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Terra Willy: Planeta desconocido (2019, dirigida per Eric Tosti- França. Durada 90 minuts. Títol original Terra Willy: Planète inconnue).

Sinopsi: (Animació, Aventures, Ciència Ficció, Infantil) Després que la seva nau quedés reduïda a cendres, el jove Willy perd el contacte amb els pares, amb els quals havia viatjat a través de l'espai. La seva càpsula aterra en un planeta salvatge a inexplorat. Amb l'ajuda de Buck, un robot de supervivència, Willy tracta de protegir-se fins que algú vagi al seu rescat. Mentres, tant ell com Buck i un nou amic alienígena anomenat Flash descobreixen la flora i la fauna del planeta ... i alguns dels seus múltiples perills. (FILMAFFINITY)

Preus: Soci: 2,00 € - No Soci Nen: 3,00 € - No Soci Adult: 4,00 €. Venda d'entrades directament a taquilla a Lluïsos d'Horta, des d'una hora abans de la projecció.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.