Terra

Terra

Comença el 25 Febrer 2022 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, Barcelona Districte Cultural

Hits: 2937


Consumeix cultura

TERRA

Silver Drops Dansa
Dansa - De 3 a 8 anys (35')

  Registrar-se per reservar entrades

La companyia Silver Drops presenta Terra, una peça de dansa interpretada per tres ballarines que té com a objectiu principal donar una mirada profunda i sincera sobre la terra i reflexionar sobre com aquest element ens permet viure, tant a nivell real com a nivell simbòlic.

Treballant a partir de la base, de les arrels, la tradició i la vida, recreen escenaris i situacions que estimulen la imaginació de les nenes i els nens així com dels adults que els acompanyen.

Un joc a partir de diferents estats i formes de la terra escenificades a partir de materials que s’acaben convertint en indissociables amb la dansa. A partir de la terra també exploren diferents emocions i estats: la seguretat, la curiositat, la relació amb la família, la relació amb l’entorn, la solitud i la felicitat i l’alegria de viure.

Terra és un treball de dansa contemporània, una anàlisi exhaustiva i curósa del moviment que interactua amb diversos elements i que converteixen la peça en un experiment visual molt estimulant.

La crítica ha escrit:

Amb una simplicitat magnètica troben moments per a la ironia amb l‘aparició dels insectes que transiten del camp a les cames de les ballarines. Es posen a escoltar la Terra i emergeixen els insectes. La lluna i les sorpreses finals d’una vistositat plàstica completen una peça molt variada i alhora gens pretensiosa.
(JORDI BORDES, RECOMANA.CAT)

BDC Primavera 2022

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclòs en l'Edició de Primavera de 2022.

L'espectacle és gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

La represa de l'activitat es farà donant compliment en tot moment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries per tal de protegir la salut tant del públic, com dels artistes participants com del personal tècnic. Per tal de poder complir amb aquesta normativa d'aforament es farà imprescindible la reserva d'entrades pels espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.