Les Sirenes són Calbes

Les Sirenes són Calbes

Comença el 13 Març 2022 12:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, Barcelona Districte Cultural

Hits: 2991


Consumeix cultura

LES SIRENES SÓN CALBES

Cia. Deliri
Teatre - Públic familiar, a partir de 5 anys (60')

  Registrar-se per reservar entrades

Quan el meu fill —el Nil— tenia tres anys, anàvem plegats a un grup de criança i els pares preparàvem activitats,  jocs,  tallers… Un dia vàrem decidir crear espais de joc simbòlic i jo vaig fer-me amb la caixa més gran de cartó que vaig trobar i vaig construir una rentadora. Després d’aquell dia, la rentadora es va quedar al taller a on treballem i el Nil de seguida li va trobar mil usos diferents, menys el d’andròmina per rentar la roba.

Va ser mentre veia com el meu fill la capgirava i la convertia en un submarí traient el cap per l’escotilla i la tornava a capgirar i la convertia en qualsevol altra cosa quan va començar a germinar la llavor d’aquest espectacle...

Fer-se adult és deixar enrere els somnis? Fer-se adult és convertir-se en una persona avorrida en una vida rutinària? Fer-se adult és no tenir temps per un mateix?

La companyia de teatre infantil Deliri representarà al Barcelona Districte Cultural Les sirenes són calbes. L’espectacle mostra el viatge de dues persones adultes, immerses en el ritme frenètic de la societat actual, a un món oníric a través d’una rentadora a la recerca d’uns mitjons desaparellats.

Un espectacle còmic i alhora poètic, que reclama el dret a imaginar i a somniar; a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem gastar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres mateixos tenim les respostes del que estem buscant.

Però, per sobre de tot... fet amb cartó i amb el cor.

Les sirenes són calbes, és un espectacle de format mitjà adreçat a públic familiar, fruit de la residència feta per la companyia al Teatre Casal de Vilafranca.

La crítica ha escrit:

Amb gran dosi d'humor, aquesta companyia aconsegueix atrapar a tots els espectadors, els qui també àvids de llibertat i de somnis, ens deixem portar per les ocurrències dels seus protagonistes, molt ben interpretats per Gerard Garcés i Úrsula Hernández. Tots dos actors, amb formació de clown, aconsegueixen divertir-nos i fer-nos entrar en un discurs fresc i sense límits com fan cada dia els nens i nenes durant els seus jocs.
(IRMA BORGES, TITERESANTE)

BDC Primavera 2022

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclòs en l'Edició de Primavera de 2022.

L'espectacle és gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per obtenir entrades.

La represa de l'activitat es farà donant compliment en tot moment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries per tal de protegir la salut tant del públic, com dels artistes participants com del personal tècnic. Per tal de poder complir amb aquesta normativa d'aforament es farà imprescindible la reserva d'entrades pels espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.