Quasi Òpera

Quasi Òpera

Comença el 27 Febrer 2022 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, XTAC, Espectacles XTAC

Hits: 2812


La Federació d'Ateneus de Catalunya presenta QUASI ÒPERA, de la Companyia Il·luminati, un recorregut a través de l'humor per les peces més conegudes del repertori operístic, musical, cançó Napolitana i altres de la corda del Tenor. Una coproducció de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la companyia ‘Il·luminati’.

Preus: Soci 8,00 € - No soci 12,00 €

 Comprar entrades 
Quasi Òpera

Sinopsi: Què és l’òpera? Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix: grans i ampul·losos decorats, orquestra generosa, teatres enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d’una manera “diferent”.

L’òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dona en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar operísticament? I a l’inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?

Quasi Opera intenta resoldre aquests i altres enigmes en un divertit espectacle on tres tenors, hauran de superar una sèrie d’obstacles materials, artístics i sensorials per dur a bon port un concert.

Fitxa Artística:

Quasi Òpera