Màgia & Comèdia a Lluïsos d'Horta, amb Gerard Borrell

Màgia & Comèdia a Lluïsos d'Horta, amb Gerard Borrell

Comença el 30 Octubre 2022 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, XTAC, Espectacles XTAC

Hits: 3069


Gerard Borrell presenta MÀGIA & COMÈDIA ALS ATENEUS. Espectacle còmic i molt gamberro on Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent els espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia. Màgia & comèdia al casal, al Casino, al Círcol, al Centre.

Preus: Socis 8,00 € - No socis 12,00 €

 Comprar entrades 
MÀGIA & COMÈDIA A Lluïsos d'Horta

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny, i és per això que ha ideat un espectacle a mida de la diversitat del món ateneístic.

MÀGIA & COMÈDIA ALS ATENEUS és un espectacle per a adults còmic i molt gamberro en què Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent els espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis.

Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.

Llegiu l'entrevista que li han al Gerard Borrell a teatral.net, Revista digital d'Arts Escèniques

Amb col·laboració amb XTAC (Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya)

XTAC